VANNEBO-DOMMEN i MIDTRE HÅLOGALAND TINGRETT

Robin Lund anket saken han tapte i Forliksrådet til Hålogaland Tingrett.

 

Dessverre for ham, gikk det heller ikke veien der. På overflaten kan det virke som en “småpengesak,” men i realiteten er det mye mer. Én mann, Robin Lund, har systematisk lurt hundrevis av vanlige folk for små summer, og resultatet er at han nå sitter på flere millioner kroner.
Tingrettsdommeren forsto kompleksiteten i saken og tok seg tid til å veie konsekvensene nøye. Resultatet er en gjennomtenkt og viktig dom som sannsynligvis vil bli anket, men som Lagmannsretten trolig vil avvise.

Dette har vi sett i de dommene dervi er engasjer: Robin Lund får ingen forståelse for sin tvilsomme oppførsel, og det reises spørsmål om lovligheten og legitimiteten av hans forretningskonsept.


Kanskje et par hundre bildedelere har rett: Det bør vurderes en straffesak mot Robin Lund.

 

Det andre viktige aspektet ved denne rettssaken er at det nå er legitimt å kreve at Robin Lund tilbakebetaler urettmessige krav. Dette kan gjelde mange år tilbake i tid, avhengig av når “offeret” ble klar over at Robin Lunds handlinger var ulovlige eller i strid med en rettskraftig dom. Så det er på tide å fremme krav. 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn