Robin Lund saksøker én enkelt bildebruker i Juni 2023

Han hevder dette bildet er journalistisk (Nyhetsbilde)

Sak 23-095386TVI-TOSL-03: Advokatene til Robin Lund hevder at dette bildet er mer verdifullt enn bildene som ble rettskraftig verdsatt i Oslo Tingrett og at man derfor også -i tillegg- må få mer i “Oppreisning”

Bildedeling tror Robin Lund i hovedsak håper at enkeltpersoner fortere gir opp grunnet alt ubehag, søvnløse netter og oppstyr rundt fakturapresset hans, og til slutt betaler seg ut av det. Vi er sikre på at Tingretten vil se av tidligere dokumentasjon – og ny – at kravet må avvises.

Originalt nettsted for funn NorgesBank-bilde

Relevante linker:

Kaare har tatt et maken bilde til Robin Lunds “Norges Bank”. Kan du se forskjell på kvalitet?

Oversikten ble laget 7.jan 2023 og viser ca 70 av bildene. Listen utvides stadig.

Det ble spennende å se hva som er på nettet. Vi fant flere uten kildeangivelse og vi fant prisen på tilvarende Robin Lunds bilde

Her er dokumentert markedspris på illustrasjonsbilder vi deler på Internett . Enkle, vanlige bilder finner vi i proffesjonelle bildedatabaser, til en svært hyggelig pris. PS Bildet med rammer er hentet fra 123RF.com, og kostet 2 credits; kr. 30 Mange tilbydere bruker betegnelsen illustrasjoner på bilder/tegninger som bærer preg av å være laget innendørs med fotoapparat eller PC/datamaskin/nettbrett/mobil.…

Gode råd: 🙂

Det er flere som har betalt; hele fakturasummen eller bare noe. Uansett føler de seg lurt, og vil gjerne ha noe penger tilbake. Eller føle rettferdighet…

Categorier RL-JUNI2023-1  og RL-JUNI2023-2

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn