BILDER AV / FRA NORGES BANK

Det saksøkte firma Coowner fant bildet sitt på Rethinking Economics hjemmeside. Du ser bildet til høyre.
Hvis du vil se jpg-bildet av nettsiden, klikker du her<– Nettsiden ligger åpen pr. 17.juli 2023, men ble lastet ned 26.april 2022, og fakturert med kr 10.075,- av Robin Lund 21.aug 2022. Stevning kom 27.juni 2023 med tilsvarsfrist Oslo Tingrett 15.august 2023.

Når jeg NÅ, 12.juli 2023 søker bildet fra https://rethinkeconomics.no/  på google lens – «Finn bildekilden» – Kommer det opp flere titalls likende bilder.   Kosmos.no kommer nå opp på FØRSTE plass, og Meedeea.com litt nedover
I dokumentet Ref. 20221130 NORGES BANK finne kilde.pdf. fra november 2022 fant jeg ikke disse navnene i det hele tatt.

E24 ogEIKA m.fl. har brukt et annet, likende bilde:  Når jeg trykker på Finn Bildekilden finner jeg også Kosmos og Meedeea.

Jeg tok turen innom Kosmos.no, og fant bl.a. : Alt innhold hos Kosmos er beskyttet av lov om opphavsrett. Det er ikke anledning til å bruke (foto)grafisk arbeid i noen form uten å ha innhentet tillatelse eller å ha kjøpt brukslisens. Overtredelser blir fakturert til straffesatser eller forfulgt rettslig. Eventuell deling skal utelukkende utøves i form av hyperlenking som peker tilbake til korresponderende artikkelside på Kosmos.no

HVA KOSTER ET
TILSVARENDE
BILDE?

På IstockPhoto finner jeg
dette bildet.


Det koster fra kr 20,- i abonnement
og opp til kr 79,- som single image

Rethinking Economics bild; høyreklikk "Finn Bildekilden":

EIKA 20170214 Norges Bank

E24 bilde Norges Bank uten skyer. Foto: Terje Pedersen / NTB

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn