Dette dekker vår dom i Oslo Tingrett

 Kjære alle «Bildedelere»

Vi må ta inn over oss at Robin Lund vil forsøke alle lovlige og ulovlige triks for å presse penger ut av dere. DU SKAL IKKE betale mer enn norske kr. 225,- pr. bilde.

  har vi en rettskraftig dom som har betydning for alle som på ett eller annet vis har har brukt et bilde de fant tilgjengelig på internett.
Vi vant det vesentlige: Oslo Tingrett bedømte våre bevis på verdi av alle illustrasjoner; bilder og fotos, til å ha en rimelig pris kr 100,- eks. Mva. Dessverre mente retten at hovedregelen er at dersom man ikke finner informasjon om rettigheter, så skal man la være å bruke bildet. Og idømte et gebyr for «grov uaktsomhet» = kr. 100.  Derfor fikk vi tilkjent i underkant av halvparten av de samlede sakskostnader.

Det aller viktigste er at dommen i Oslo Tingrett helt sikkert dekker:*

  1.  ALLE som har fått faktura fra Robin Lund; enten dere har betalt bare litt eller ikke betalt noe
  2.  ALLE som får eller har fått faktura fra personer eller foretak som kopierer Robin Lunds forretningsidé; RobinLund-Viruset **
  3. ALLE som har betalt moms på “oppreisning” kan kreve det tilbakebetalt

     

Dere som HAR betalt kan trolig kreve tilbakebetalt alle beløp over kr. 100 i “oppreisningsgebyr

** RobinLund-viruset er noe vi også må forholde oss til: Personer og foretak som synes forretningsmodellen til RobinLund er tiltrekkende.
Det mest oppsiktsvekkende er at selveste NTB blir påstått å stå bak innkreving via en dansk svindler. Dette tar vi tak i, men husk at ALLE må forholde seg til dommen i Oslo Tingrett.
Vi oppdaterer deg på www.bildedeling.no

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn