Les også artikkelen: “Ny seier: Lagmannsretten avviser Robin Lund sin anke”

Robin Lund ble av Borgarting Lagmannsrett nektet å fremme anken over dommen i Oslo Tingrett:

Dokumenter og dokumentasjon fremlagt i Oslo Tingrett og i anketilsvaret fra Advokat Sollie overbeviste Borgarting Lagmannsrett om at saken egentlig dreier seg om Robin Lunds eget inntektspotesiale: Dommen i Oslo Tingrett dekker partenes interesser.

De saksøkte fikk medhold i at prisen på type “illustrasjoner” – enten det er datamaskin-komponert, tegninger eller bilder, så er prisen dokumentert til 40-60 kroner. De saksøkte ga høyde for god margin til Robin Lund, og anslo maksimalt kr 100,- pr bilde/illustrasjon. Det ble også den prisen Tingretten godkjente. Anketilsvaret går grundig inn på prisen for et bilde / en illustrasjon.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn