STATUS mellom dommen i Tingretten og behandling i Lagmannsretten

Ikke helt uventet anket Robin Lund dommen fra Oslo Tingrett: Dommen innebærer flere millioner i tap av forventet inntekt. Dommen åpner også for søksmål fra alle som enten har betalt gebyrer eller moms på gebyrer, dersom de slår seg sammen: Jeg har allerede oversikt på langt over 300 personer/firma som har vært utsatt for Robin Lunds geskjeft. Og flere kommer til- og er velkomne.

Det virker som om Robin Lund panisk sender ut fakturaer, selv etter dato for behandling i Oslo Tingrett: Han må skynde seg for å få inn penger før “alle” kjenner dommen.

Jeg er trygg på at vi er godt forberedt, og er trygg på at Lagmannsretten kan og vil se betydningen av å stanse Robin Lunds “Svindel satt i system”.

Etter mitt syn er det viktigste at alle involverte har tro på at vi vil vinne fram til en betydelig seier. Vi er 3-400 vanlige folk i samme båt, og vi støtter hverandre.

Dommen i Oslo Tingrett har stor betydning; husk at det er den tapende part som har anket: Oslo Tingrett kaller Robin Lunds fremgangsmåte som aggressiv, noe vi oppfatter som veiledning til Robin Lund: “Slutt med denne form for fakturering inntill rettskraftig dom er etablert”.

En dom i Lagmannsretten kan omfatte fler forhold enn Tingretten tok stilling til

Pris for en illustrasjon sammenfaller med vår påstand: Maks kr 100,- + moms. Jeg vil utvide priseksempler og dokumentasjon for priser.

Våre parter ble av Robin Lund påstått grovt uaktsomme. Jeg tror Tingretten mener at en annen vurdering vil kreve for store ressurser av en på forhånd belastet Tingrett, og lot påstanden passere. Jeg mener vi har solide kort på hånden for å motsi dette, samtidig som vi vil dokumentere at Robin Lund med forsett (=grovt uaktsomt) har forledet folk til å tro at illustrasjonene han har lagt ut er gratis.

I mellomtiden: Følg med på www.bildedeling.no. Alle innspill er velkomne.

 • Ikke vær engstelig for utgifter med saken din
 • Du vil ikke måtte møte i en rettssak
 • Alle fakturaer/inkassovarsler må du avvise skriftlig: Et viktig formellt krav
 • Har du ikke betalt tilsendt faktura, betal kr 225 iht. tingrettsdommen, og be om kreditnota på restbeløpet
 • Har du betalt, send krav om kreditnota på differansen til kr 225
 • Jeg vil gjerne ha kopi av
  1. kommunikasjonen om de kr 225,-
  2. Kopi av faktura du har fått
  3. Når du fant og hvilken informasjon som var rundt illustrasjonen
  4. Hvor du brukte illustrasjonen

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn