fjærpenn126x150

 

Seier over julekuler og påskekyllinger!

————————-  7.desember 2022  ————————-

 

I Tannbloggen 12.auguust 2021 skrev vi:

Tannbloggen minibilde gribb 20210812

 

bildedeling logo-1

 

Vår kollega skrev et rop om hjelp til Tannlegeforeningen. Hun fikk svar fra juridisk konsulent at hun bare måtte betale, be om unnskyldning og forsøke å prute på prisen. Intet engasjement; ingen hjelp.   Da må vel Focus engasjere seg for å forsvare kolleger som har fått slike krav?

Så ble en tannlege og 6 andre brukere av et RobinLund-bilde saksøkt.
Saken kom opp for Oslo Tingrett 28.okt.2022

Vi vant en meget viktig seier !

Prisen på bildene ble satt ned til kr 100+mva, og gebyr til kr 100,- : Det betyr at istedet for ca kr. 11.000 ble regningen på kr 225,-

Robin Lund har anket Tingrettsdommen inn for Borgarting Lagmannsrett
Omtale finner du på Bildedeling.no

Jeg mener at denne saken betyr mye for mange tannleger som er på Facebook: Store mengder bilder/illustrasjone tilbys til gratis bruk – uten krav om kreditering når bildene brukes på sosiale media og som illustrasjoner på egne hjemmesider. RobinLund-saken viser at det finnes personer/firma der ute som spekulerer i å legge ut helt vanlige bilder uten å oppgi navn, pris eller betingelser, for deretter etterfakturere med høye beløp. Slike feller kan ramme oss alle – så gjør et forsøk på å holde deg oppdatert. Tannhjulet svarer på spørsmål… 

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn