Jeg støtter 7 firma/personer som er stevnet inn for TINGRETTEN i Oslo. Saken er berammet til 28. og 31. Oktober i år, 2022.

Resultatet av den rettsaken vil få store konsekvenser for alle dere som mener Robin Lund ikke er berettiget til store summer for enkle bilder han har lagt ut på Internett, samtidig som han har gjort store anstrengelser for å gjøre det umulig å finne ut om det er noen som vil kreve opphavsrett og betaling for bruk av bildene. De fleste bildene vises når vi har med ordet “gratis” i søketeksten på Google. Vi tror at rettsaken skal være begynnelsen på slutten for Robin Lund: Alle som har mottatt faktura bør bestride den skriftlig. Deretter kan man “sitte stille” og vente på resultatet av rettsaken: Resultatet kan ikke bli verre enn fakturaen du har fått tilsendt.

post Fått urimelig faktura

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn