• Focus sin  første kontakt om Robin Lund var 10.juni 2021
    Jeg googlet rundt på Internett kort etter denne kontakten, og fant påske-bildet som var brukt, men det var ingen mulighet til å finne navn eller internettadresse til noen som krevde eierforhold til bildet.
  • 20.juni 2021 hadde Focus direkte kontakt med Robin Lund i forbindelse med fullmakt til å avvise faktura-kravet fra Robin Lund.  Jeg har sett at Robin Lund straks etter dette endret strategi, og la ut «gratisbilder» der hans navn sto.
  • 17.juni 2021, googlet min kontakt det hun gjorde 2- to- år tidligere – googlet: «Gratis påskekyllinger god påske».
    Svaret fra google var langt, og med vanvittig mange tilbud om gratis bilder, nærmere 5,.5 millioner svar !

Focus googlet «god påske» den 2.juli 2021 og fikk en mengde bilder; men ingen hadde anmerkning eller navn som Robin Lund eller Kosmos:
Det eneste påskylling-bildet hadde navnet til metalsupply.no.  Det er viktig, for dette firmaet brukte det samme bildet som Robin Lund hevder opphavsrett til, på sin internettside i påsken 2017. Og det er tydelig at Metalsupply bare bruker «God Påske» på den siden de presenterer bildet, og blir derved fanget opp av Google

KM google1

Deretter googlet Focus «Gratis god påske» og fikk bilder med navn Robin Lund og Kopsmos.

Høyst sannsynlig er dette mulig gjennom Googles avtaler for visning av bilder: At bildet er søkbart på flere navn, men blir bare synliggjort dersom et spesielt ord blir nevnt i søket: Eksempelvis «gratis»

Focus søkte «gratis påskehilsen, gratis God påske og liknende, men fikk bare samme type svar:

KM google2

Her ligger Kaares grunndokument:

Kaares Googling av påskebilder

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn